7 enkle trin til opbygning af din Fitness Blueprint

Vægttab opnås ikke i spring, men snarere i trin. Lav din egen skitse til wellness realisering ved aktualiserende de medfølgende 7 enkle skridt.

1. Ha’ en Plan

imagesDe bedste individer i erhvervslivet har en aftale. Hvorfor skulle det være ethvert fornødent med hensyn til din aktivitet og næring teknik. Du vil være bedst på off chance for, at du optager dit arrangement. Finde ud af hvad der vil være din træning planen. Hvad vil være den slags aktivitet, du vil gøre, og hvor længe. Vil du være øve i motion center, dit hjem, eller fritidshjem.

Med hensyn til din næring, arrangere middage på en dato-bog. Dette vil være din fest arrangør. Dernæst gør shopping registreringer for medfølgende struktur. Det er generelt bedst at have øjeblikkelige snacks i fryseboks – naturprodukt, sprøde grøntsager, og hældning kød protein er nogle af mine top picks.

Gør plads i din ordning for snubler. Jeg understreger paritet her. Der vil være tidspunkter, hvor en aften omstillinger fra dit mål. Du skal blot garantere du kender ikke tilbage til din position kvalitet til den følgende middag.

2. Lav Systems

Nogen kunne køre min kammerat Jennifers familie enhed. Hvorfor? Da hun har en ramme. Hun har lavet en ramme at arbejde spændingen fokus ved at lægge alle de progressioner for programmering, og det er beliggende ved siden af TV-fjernbetjeningen. En anden ramme hun gjorde er for hendes piges aftensmad / brus / sleep tidsplan. Det, samt, overlejres og udstationeret i køkkenet. Der er ingen spekulere. Disse er store tilfælde af afprøvede rammer. Hendes betydelige andre, mor eller en sitter kunne gå en tur i og overtage kontrollen. Dette er usædvanligt relevant for en frugtbar vægttab metode.


I tilfælde af at du har en præcis træning rutine og dine snacks og middage mindfully arrangeres og udføres så sats af din fremgang er langt højere, end hvis du hovedsageligt havde lavet et arrangement og stiplet off uvidende med tanke det endelige mål for efterbehandling. For eksempel kan du sætte dine Klæder forudgående nat og indstille din forsigtighed. På det tidspunkt, hvor alarmen slukker du får på tøjet og gå til din tildelte træning zone til at begynde med aktivitet nummer et.


Med hensyn til, kunne du have din uge efter uge indkøbsliste skabt i et ord rapport, så du kan opdage det effektivt og / eller har brug for at ændre det. Den shopping nedslidt ville indeholde fæstnelse, der vil gøre de middage på din middag arrangør. Snarere end at forlade dit shopping for mad, indtil en periode, hvor du kan passe det ind i din uge, fokusere på at gøre det på den dag hver uge. I tilfælde af at du kan tildele den pågældende ærinde, gør som sådan!

3. få ud af døren

De fleste dage mine kunder ikke vågner op med et grin siger, “Bedøvelse! Jeg er så ivrig efter at gå og øve første ting mod begyndelsen af i dag.” Men hvad jeg udnytter er 5 minutter standard. Mine kunder har brug for at komme ud indgangen og starte med 5 minutters aktivitet. Efter 5 minutter de typisk oplever, at de kan gå 5 i stigende grad, og bagefter snart træning er færdig. Du vil føle utrolig fra hver eneste af de endorfiner, der manglede før begyndte.

4. Affald uønsket

Der er mange fristelser står os i vores måde at leve på i dag. Vi skal passe på, at evakuere disse fristelser opstiller en mere bemærkelsesværdig åben dør for flere favoriserer at streame vores retning. Det samme gælder for fattige næring beslutninger. På off chance for, at der er frygtelige beslutninger i vask værelse så er vi lokket til at snuppe for chips eller frossen yoghurt. Dårlige næring beslutninger indarbejde forberedte næring ligesom chips, pommes frites og sukkerholdige havre. Ved at fjerne beslutninger skrald er der mere plads til nærende sustenances.

5. Tilmeld en ven

Det er bydende nødvendigt at have en ikke-fordømmende følgesvend at være holdet promotor i dit hjørne – en mand, der kan holde dine fødder til flammen. Det kunne være en workout kammerat eller bare nogen, du ringer og stole på med hensyn til din konsekvente avancement. Jeg kan ikke understrege kraft en kammerat nok.

imagesOpsætning af præmier at stemple udviklingen i fedt ulykke er effektiv. Det centrale er at gøre prisen tilstrækkelig kritisk til noget. Jeg eftertrykkeligt demoralisere næring ting som en præmie. Snarere, så tænk på en film, som du foregribe se. På den anden side, en aften med dine veninder. Køb filmen kuponer tidligt og sende dem på dit toilet spejl som en opdatering.